fbpx

Το Choco Coffee τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει στον κλάδο της καφεστίασης, καθώς εστιάζει στις ανάγκες των franchisees, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο νέο τους ξεκίνημα.

O Κώστας Καλονάκης, franchisee του Choco Coffee στο Ρέθυμνο, καταθέτει την προσωπική του εμπειρία σχετικά με την στήριξη που παρέχει η μητρική εταιρεία. «Όλοι οι υπεύθυνοι με βοήθησαν πάρα πολύ τόσο στην αρχή λειτουργίας του καταστήματος όσο και τώρα», ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει: «Με αφορμή αυτό το βήμα, θα ήθελα επίσης να πω, πως κάποια στιγμή λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού ζητήματος, έπρεπε να επιστρέψω στο Ηράκλειο για περίπου μια εβδομάδα. Η υποστήριξη από την εταιρεία ήταν τεράστια και ευχαριστώ όλους για αυτό. Χωρίς τη φυσική μου παρουσία το μαγαζί λειτουργούσε κανονικά και δεν έκλεισε ούτε μια ημέρα».

Choco coffee franchiseesΟσον αφορά τα οφέλη μετάβασης στην επιχειρηματικότητα μέσω του franchising, ο κος Καλονακης αναφέρει: «Όπως όλοι, ήθελα να δραστηριοποιηθώ επιχειρηματικά χωρίς να έχω το άγχος για την ανάληψη υψηλού ρίσκου και γι’ αυτό, το σύστημα franchise είναι, πιστεύω, η πιο σωστή επιλογή. Ουσιαστικά, μπαίνεις σε μια αγορά με ένα ήδη γνωστό και επιτυχημένο brand name, οπότε δεν ξεκινάς από την αρχή. O franchisor διαθέτει και σου παρέχει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία που χρειάζεσαι προκειμένου να λειτουργήσει σωστά το κατάστημά σου και να περιοριστεί το περιθώριο λάθους. Πολύτιμη είναι επίσης και η συνεχής εκπαίδευση και υποστήριξη που σου παρέχει η μητρική εταιρεία, κάτι που δε θα υπήρχε διαφορετικά και θα βάδιζες στα τυφλά.

Ολοκληρωμένη εμπειρία στην καφεστίαση με το Choco Coffee

Το Choco Coffee αποτελεί αγαπημένο σημείο συνάντησης γιατί μπορεί και συνδυάζει αρμονικά τον ελεύθερο χρόνο με την κίνηση στο δρόμο. Κεντρική φιλοσοφία του είναι η δημιουργία στιγμών και η ικανοποίηση των καθημερινών αναγκών, με κάθε στάση στα καταστήματα του δικτύου, να είναι γεμάτη γεύση, ποιότητα και απόλαυση.

Στο κατάστημα Choco Coffee προσφέρεται καφές, που είναι γεμάτος γεύση και ιδιαίτερα αρώματα, με χαρμάνι ειδικά φτιαγμένο για την επιχείρηση, ενώ κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στις αλμυρές και γλυκές επιλογές. Πιο συγκεκριμένα, σφολιάτες, σάντουιτς, μπέργκερς, τορτίγιες, pancakes, churros, donuts, κρέπες, ακόμα και vegan προϊόντα, μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Choco coffeeH πρόταση franchise Chοco Coffee αποτελεί ελκυστική επιλογή για τον υποψήφιο franchisee που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της καφεστίασης. Αφορά ένα concept με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης, με το επιχειρηματικό μοντέλο να περιλαμβάνει τέσσερις υπερσύγχρονους τύπους καταστημάτων, έτσι ώστε ο συνεργάτης να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει εκείνο που ταιριάζει στην περιοχή του. Η κρητική αλυσίδα έχει έως τώρα 11 καταστήματα και έχει θέσει ως στόχο την ισχυρή της παρουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας